• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Zlatan Ibrahimovic şi-a început excelent aventura la Manchester United, marcând de trei ori în primele trei etape din Premier League, dar se gândeşte şi la viitor. Iar viitorul înseamnă o carieră de antrenor, scrie presa din Anglia.

Potrivit The Sun, la începutul lui 2017, suedezul de 34 de ani va începe să studieze pentru a deveni antrenor. Până atunci, Zlatan l-a informat pe managerul său, Jose Mourinho, despre planurile pe care le are, iar portughezul s-a arătat dispus să-l ajute.

Cei doi au o relaţie excelentă încă din perioada în care au colaborat la Inter, iar prezenţa lui Mourinho pe banca grupării de pe Old Trafford a fost unul dintre argumentele pentru care Ibrahimovic a ales să meargă la United, după despărţirea de PSG.

Potrivit sursei citate, atacantul care a mai trecut de-a lungul carierei pe la Ajax, Juventus, Barcelona şi AC Milan le-a dezvăluit apropiaţilor că va continua să mai joace încă doi sau trei ani, însă, până atunci, îşi doreşte să fie pus la punct cu tot ceea ce înseamnă meseria de antrenor.

Cursurile pe care Ibrahimovic le va urma se vor încheia vara viitoare, iar din colaborarea cu Mourinho, unul dintre managerii cu cel mai mare succes în fotbal, nu poate avea decât de câştigat.

În acelaşi timp, The Sun scrie că suedezul ar fi tentat să revină în Italia, unde s-a simţit foarte bine şi unde antrenorii sunt mai mereu în centrul atenţiei, un lucru cu care Zlatan este obişnuit şi care îi convine.