• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

În mod normal, atunci când jucătorii sunt întrebați ce le lipsește de la fostele cluburi, aceștia oferă un răspuns cu un mesaj emoționant, legat de fani sau de coechipieri. Însă nu și Zlatan Ibrahimovic.

Atacantul de 34 de ani a fost întrebat de ce îi este dor de la PSG și a oferit un răspuns fantastic, pe care numai el ar fi putut să-l dea. 

Intervievat înainte de primul derby cu Manchester City, suedezul a spus că dacă îi este dor de ceva de la formația franceză PSG acela ar fi: "ultimul salariu îmi lipsește. De asta îmi este dor, de salariul meu".

Zlatan Ibrahimovic a marcat deja de 4 ori în primele 3 meciuri oficiale ale lui Manchester United în acest sezon. A punctat de 3 ori în campionat, iar a patra oară a făcut-o în Supercupa Angliei.

Pentru suedez urmează derby-ul cu Manchester City, unde antrenează Pep Guardiola, de care s-a despărțit cu scandal de la FC Barcelona. Dorinţa lui Ibra de a-şi lua o revanşă personală în faţa lui Pep Guardiola, noul antrenor al lui Manchester City, după experienţa nefericită pe care a avut-o cu tehnicianul spaniol la FC Barcelona, este una uriașă.

"Cred că îşi doreşte să-şi ia revanşa în faţa lui Guardiola, deşi nu trăieşte pentru asta. Înveţi mai mult din înfrângeri decât din victorii, iar Zlatan a învăţat foarte mult din ceea ce s-a întâmplat cu Guardiola", a declarat Raiola, într-un interviu acordat în urmă cu câteva săptămâni.

Zlatan Ibrahimovic câștigă 15,1 milioane euro pe sezon la United