• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Zlatan Ibrahimovic în Premier League din sezonul următor este un scenariu posibil. O spune chiar atacantul suedez, care îşi va încheia în vară contractul cu Paris St. Germain, echipă alături de care a cucerit patru titluri consecutive în Ligue 1.

Fotbalistul de 34 de ani a recunoscut că mai multe echipe din Anglia sunt interesate de serviciile sale şi nu exclude posibilitatea de a accepta o eventuală ofertă venită din PL.

"Există interes pentru mine din Premier League. Este un campionat despre care toată lumea vorbeşte, aşa că voi lua în considerare o eventuală ofertă, alături de familia mea.

În vară, o să văd ce este mai bine pentru mine, atunci când va veni timpul să iau o decizie", a declarat Ibrahimovic pentru Mirror.

Suedezul a fost campion în Olanda, Italia, Spania şi Franţa, iar tentaţia de a adăuga pe această listă şi Anglia este una mare. Presa a scris în ultima vreme că cea mai probabilă destinaţie pentru Ibra este Manchester United, acolo unde este dorit de Jose Mourinho, alături de care a lucrat şi la Inter Milano.

De asemenea, pentru Zlatan există varianta China, noul "El Dorado" al fotbalului mondial. Potrivit presei italiene, guvernul din această ţară este dispus să-i ofere lui Ibrahimovic 75 de milioane de euro pe sezon. Numele echipei la care ar urma să evolueze nu a fost, însă, dezvăluit.

"Ştim ce vrem, dar nu vom spune nimic până la vară, până la finalul stagiunii. Avem deja planul făcut, ştim ce urmează să se întâmple, însă nu dorim să ştiţi şi voi" a declarat agentul jucătorului, Mino Raiola, în urmă cu câteva zile.