• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Victor Valdes traversează cea mai grea perioadă din viaţa sa, iar Van Gaal are grijă ca fiecare zi petrecută în Manchester să fie un calvar, notează goal.com.

Ultima găselniţă a tehnicianului batav este menită să îl izoleze complet pe catalan de restul grupului. Concret, olandezul de pe banca lui United i-a transmis că se poate antrena la baza de la Carrington doar după ce prima echipă îşi efectuează şedinţele de pregătire. Astfel, goalkeeper-ul mai poate interacţiona cu Rooney&Co doar în timpul liber.

Van Gaal, considerat de mulţi un antrenor răzbunător, a avut iniţial o relaţie excelentă cu Valdes, în perioada în care De Gea era accidentat spaniolul prinzând mai multe meciuri pentru United. La finalul sezonului trecut relaţia dintre ei s-a deteriorat, după ce fostul jucător al Barcelonei a refuzat să joace la echipa U21 a "diavolilor". Un antrenor cu mână de fier, care nu suportă nicio abatere disciplinară, batavul l-a trecut pe linie "moartă" pe jucător.

În vară, Valdes a fost trecut pe lista de transferuri, însă nu şi-a găsit un angajament pe măsura pretenţiilor sale financiare. Deşi plecarea lui De Gea părea la un moment dat iminentă (destinaţia Real Madrid), Van Gaal nu i-a atribuit fotbalistului de 33 de ani nici măcar număr, semn că nu se va baza în niciun meci, indiferent de competiţie, pe el.

"Încă o umilinţă pentru Valdes", titrează mundodeportivo.com, care tratează pe larg subiectul şi îl critică pe antrenor pentru modul în care îi tratează, de multe ori, pe elevii săi.