• Cupa României semifinale, tur: CS U Craiova - Voluntari, joi, ora 20:30, pe Digi Sport 1
  • Spania etapa 35: Real Madrid - Valencia, sâmbătă, ora 17:15, pe Digi Sport 1

Victor Valdes traversează cea mai grea perioadă din viaţa sa, iar Van Gaal are grijă ca fiecare zi petrecută în Manchester să fie un calvar, notează goal.com.

Ultima găselniţă a tehnicianului batav este menită să îl izoleze complet pe catalan de restul grupului. Concret, olandezul de pe banca lui United i-a transmis că se poate antrena la baza de la Carrington doar după ce prima echipă îşi efectuează şedinţele de pregătire. Astfel, goalkeeper-ul mai poate interacţiona cu Rooney&Co doar în timpul liber.

Van Gaal, considerat de mulţi un antrenor răzbunător, a avut iniţial o relaţie excelentă cu Valdes, în perioada în care De Gea era accidentat spaniolul prinzând mai multe meciuri pentru United. La finalul sezonului trecut relaţia dintre ei s-a deteriorat, după ce fostul jucător al Barcelonei a refuzat să joace la echipa U21 a "diavolilor". Un antrenor cu mână de fier, care nu suportă nicio abatere disciplinară, batavul l-a trecut pe linie "moartă" pe jucător.

În vară, Valdes a fost trecut pe lista de transferuri, însă nu şi-a găsit un angajament pe măsura pretenţiilor sale financiare. Deşi plecarea lui De Gea părea la un moment dat iminentă (destinaţia Real Madrid), Van Gaal nu i-a atribuit fotbalistului de 33 de ani nici măcar număr, semn că nu se va baza în niciun meci, indiferent de competiţie, pe el.

"Încă o umilinţă pentru Valdes", titrează mundodeportivo.com, care tratează pe larg subiectul şi îl critică pe antrenor pentru modul în care îi tratează, de multe ori, pe elevii săi.