• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Mesut Ozil ar putea reveni în Primera Division, chiar la marea rivală a fostului său club, Real Madrid. Barcelona şi-l doreşte pe mijlocaşul german al lui Arsenal, care a fost pe lista catalanilor şi în vară. Un lucru este însă cert, anunță englezii. Neamțul nu va continua pe Emirates.

"Ozil nu are nici cea mai mică intenție să semneze un nou contract cu Arsenal", scrie presa internațională, așa că Barcelona poate intra fără probleme în cursa pentru mijlocașul de 29 de ani. Jurnaliștii spanioli precizează chiar varianta unul transfer în luna ianuarie. Ozil intră atunci în ultimele 6 luni de contract și Arsenal l-ar putea ceda, ca să nu-l piadră gratis.

Mijlocașul german de 29 de ani ar fi o variantă foarte ieftină pentru Barcelona, ținând cont că pe listă oficialilor de pe Camp Nou se mai află Griezmann sau Coutinho, fotbaliști pentru care formația catalană ar trebui sa ofere cel putin 115 milioane de euro.

Barcelona nu e însă singura formație care îl vrea pe Ozil. Manchester United, echipa pregătită de Jose Mourinho, fostul său antrenor de la United, s-a interesat și ea de serviciile lui Ozil.

50 de milioane de euro a plătit Arsenal în 2013 pentru transferul lui Ozil 
170 de meciuri a jucat Mesut Ozil pentru Arsenal
33 de goluri a înscris germanul pentru "tunari"
59 de pase decisive a oferit Ozil la Arsenal