• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Relațiile dintre David Luiz și Antonio Conte s-au degradat serios, după prestația slabă a brazilianului de la Roma, atunci când Chelsea a pierdut cu 0-3 pe Olimpico.

Managerul italian al londonezilor l-a lăsat în tribune la meciul următor, câștigat cu 1-0 în fața lui Manchester United, iar, la final, i-a transmis lui David Luiz că nu mai reprezintă o soluție pentru el:

Trebuie să muncească mult indiferent dacă este pe bancă sau în tribune. Andreas Christensen este prezentul şi viitorul lui Chelsea”, a zis Conte.

În aceste condiții, David Luiz se gândește serios la plecarea de la Chelsea și, potrivit Daily Star, e dispus chiar să-i trădeze pe ”albaștri” și să meargă la o mare rivală din Premier League. Este vorba despre Manchester United, acolo unde Mourinho ar fi interesat de o reuniune cu brazilianul.

Sursa citată nu a publicat și alte detalii legate despre o posibilă plecare a lui Luiz la United, însă amintește de modul în care Diego Costa a plecat de la Chelsea, din cauza conflictului cu Antonio Conte și despre cum ”albaștrii” l-au vândut în vară pe Nemanja Matic, chiar la Manchester United.

Trebuie spus că Jose Mourinho a fost însă cel care l-a vândut pe David Luiz la PSG, în 2014, atunci când a revenit pe banca lui Chelsea. Ulterior, în 2016, atunci când a sosit Conte, londonezii l-au readus pe acesta pe Stamford Bridge, pentru o sumă de 35 de milioane de euro, cu 15 milioane mai mică decât cea plătită de parizieni cu doi ani înainte.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT