• Spania, etapa 9: Barcelona-Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 21:45) şi Italia, etapa 9: Napoli-Inter (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 21.45)
  • Tenis: Turneul Campioanelor (22-29 octombrie, Digi Sport 2)

Au rămas mai puţin de două săptămâni până la startul noului sezon din Premier League, dar Jose Mourinho şi Antonio Conte par să fi intrat deja în atmofera rivalităţii dintre Manchester United şi Chelsea.

Cei doi tehnicieni s-au înţepat înainte de începutul campionatului, pregătind astfel terenul pentru o confruntare care ar putea decide câştigătoarea titlului în Anglia.

Cel care a declanşat "ostilităţile" a fost Conte. După ce echipa sa a pierdut amicalul cu Inter de la International Champions Cup, scor 1-2, italianul şi-a avertizat elevii în privinţa riscului de a avea un nou "sezon Mourinho".

Aluzia făcută de antrenorul lui Chelsea a fost evidentă pentru toată lumea. După ce au luat titlul în 2015 cu Mourinho pe bancă, londonezii au făcut un sezon dezastruos. Portughezul a fost demis la mijlocul stagiunii, iar formaţia de pe Stamford Bridge a terminat doar pe locul 10.

În vara anului trecut, Conte a fost numit la Chelsea şi a readus titlul la Londra, fiind chiar aproape de a realiza eventul, însă "The Blues" au pierdut finala Cupei Angliei în faţa lui Arsenal.

Întrebat despre declaraţia lui Conte, Mourinho a părut să nu fie interesat, însă nu s-a putut abţine şi a făcut o remarcă acidă la adresa fostului tehnician al lui Juventus şi al naţionalei Italiei.

"Aş putea să-i răspund în multe feluri, dar nu îmi voi pierde părul vorbind despre Antonio Conte", a spus antrenorul lui Manchester United.

Mourinho l-a ironizat astfel pe omologul său de pe banca lui Chelsea pentru faptul că a apelat la mai multe transplanturi de păr, după încheierea carierei de fotbalist.