• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Jose Mourinho (54 de ani) este gata să ofere pentru Alexis Sanchez (28 de ani) suma de 25 de milioane de lire sterline. Portughezul speră să-l convingă pe chilian să semneze cu United, asta după ce în vară mijlocașul și-a dat acordul pentru a merge la City.

Sanchez, care este ofertat și dorit și de Pep Guardiola la Manchester City, nu poate semna cu nicio echipă mai devreme de 1 ianuarie 2018, atunci când va intra în ultimele șase luni de contract.

Oficialii celor de la City au încercat să dea lovitura și să-l legitimeze pe Sanchez încă din această vară, numai că Arsenal a respins oferta finală, în valoare de 60 de milioane de lire sterline. ”Cetățenii” au forțat puâțin nota mai ales că chilianul era de acord să se mute pe ”Etihad Stadium”. 

Dorința lui Guardiola de a-l lua pe Sanchez i-a surprins pe cei din anturajul lui City, mai ales că în acest caz ar fi trebuit să renunțe fie la Sergio Aguero, fie la Gabriel Jesus.

Alexis Sanchez  și-a dorit să plece de la Arsenal în această vară, dar ”tunarii” au blocat transferul acestuia la Manchester City, după ce nu au vrut să negocieze pentru un preț mai mic de 75 de milioane de euro. Extrem de dezamăgiți că Arsenal nu a acceptat să-l lăse să plece, cei de la Manchester City vor încerca să-l transfere la iarnă atunci când ”tunarii” ar putea lua în considerare vânzarea lui pentru doar 20 de milioane de lire sterline (21,8 milioane de euro). Acum, londonezii au fost destul de fermi și au refuzat oferta de 60 de milioane de euro propusă de ”cetățeni”.

Tot din acest motiv, sud-americanul pare hotărât să nu semneze prelungirea contractului care va expira în iunie 2018 și vrea de asemenea să forțeze un transfer la City în luna ianuarie. Există și eventualitatea ca internaționalul chilian să ducă la bun sfârșit contractul pe care îl are cu Arsenal și în vara viitoare atunci când înțelegerea va expira să semneze liber de contract cu Manchester City.

Sanchez a fost mai evoluat sub comanda lui Pep Guardiola pe când era la Barcelona, venit de la Udinese în vara anului 2011. A lucrat sub comanda catalanului până când managerul a ales să plece la sfârșit.

Rămâne de văzut cine va avea câștig de cauză dintre City și United, asta daca nu cumva Real Madrid, pe turnantă, le va da o lovitură ambelor formații din Anglia.