• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Jose Mourinho și-a pierdut cumpătul atunci când a văzut starea în care se află Phil Jones, după ce s-a întors de la echipa națională. Managerul lui Manchester United i-a atacat pe cei din Federația Engleză, pentru modul în care au gestionat situația fundașului său.

Sunt manager din 2000 și în 17 ani nu am avut niciun jucător căruia să i se injecteze calmante pentru a juca într-un amical. Niciodată. Niciodată.

Nu sunt nici eu un înger și am avut jucători cărora li s-au făcut injecții pentru a juca în meciuri oficiale, meciuri cruciale de obicei, dar într-un amical...

Să ți se facă șase anestezii locale pentru a juca într-un amical... N-am mai auzit niciodată de așa ceva.

Dar lui Phil Jones i s-a întâmplat asta înainte de meci și după 25 de minute n-a mai putut continua, iar acum e indisponibil”, a declarat Jose Mourinho, care face referire la faptul că Jones a fost forțat să joace în amicalul Angliei cu Germania (0-0). Fundașul n-a rezistat însă nici măcar jumătate de oră pe teren, iar acum nu va putea fi folosit nici în meciul lui Manchester United cu Newcastle, din Premier League.

Eu doar vă spun ce s-a întâmplat. A fost injectat în după-amiaza meciului. Nu s-a simțit bine nici la încălzire. Între încălzire și startul meciului i s-au făcut alte cinci injecții pentru a putea juca”, a adăugat Mourinho.

Revin Pogba, Ibra și Rojo

Iritat de ceea ce s-a întâmplat cu cel mai bun fundaș al său din acest sezon, Mourinho a primit și vești bune în această săptămână. El a confirmat că Paul Pogba, Zlatan Ibrahimovic și Marcos Rojo au fost recuperați și vor putea face parte din lotul pentru meciul cu Newcastle United.

În conferința de presă, Mourinho a explicat că ar putea juca, în viitor, cu Ibrahimovic și Lukaku, în același timp, pe teren.

Ibrahimovic poate juca oriunde, iar, în acest sezon, am mai jucat cu doi atacanți de multe ori. Am jucat în special atunci când foloseam trei fundași centrali, iar aripile ne permiteau să mai băgăm un atacant. Suntem pregătiți s-o facem din nou. Am testat sistemul cu trei fundași centrali înainte de startul sezonului”, a explicat Mourinho.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT