• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Portughezul Jose Mourinho, antrenorul lui Manchester United, a inaugurat marţi un bulevard care îi poartă numele în oraşul său natal, Setubal.

"Setubal este singurul oraş în care mă simt eu însumi, unde mă simt Ze Mario, aşa cum îmi spun prietenii de aici", a declarat tehnicianul, care a profitat de pauza din campionatul Angliei, generată de meciurile internaţionale, pentru a se deplasa în localitatea situată la 50 km sud de capitala Lisabona.

Mourinho, născut la Setubal în urmă cu 54 ani, a mai afirmat, cu această ocazie, că e doar un "setubalez", ca oricare altul. El a inaugurat în mod simbolic bulevardul care a primit numele său "Avenida Jose Mourinho", situat într-o zonă din apropierea râului Sado şi care a fost supus unor lucrări de renovare în utlimii ani.

La ceremonie a participat, de asemenea, primarul oraşului Setubal, Maria das Dores Meira, care i-a adus un mic omagiu antrenorului şi a subliniat faptul că acesta este unul dintre "setubalezii" cu succes în lume care nu a uitat locul în care s-a născut.

Agerpres

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT