• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Harry Kane a fost ales cel mai bun fotbalist al lunii septembrie din Premier League, în timp ce Pep Guardiola a primit pentru aceeaşi lună distincţia de cel mai bun antrenor.

În cele patru etape disputate în septembrie, atacantul lui Tottenham a marcat şase goluri: două cu Everton (3-0), două cu West Ham (3-2) şi două cu Huddersfield Town (4-0). Unicul meci în care nu a marcat a fost cel cu Burnley (0-0).

Kane (24 de ani) a fost desemnat pentru a cincea oară cel mai bun jucător al lunii în Anglia şi a egalat la acest capitol jucători precum Wayne Rooney şi Robin van Persie.

Recordul este deţinut de fostul căpitan al lui Liverpool, Steven Gerrard, de şase ori câştigător al premiului pentru cel mai bun jucător al lunii.

Pep Guardiola a obţinut cu Manchester City patru victorii din tot atâtea meciuri disputate în septembrie în Premier League: 5-0 cu Liverpool, 6-0 cu Watford, 5-0 cu Crystal Palace şi 1-0 cu Chelsea. Este pentru a doua oară când Guardiola obţine acest premiu.

După şapte etape în Anglia, City este lider, cu 19 puncte.

Fotbalistul lui Manchester United, Antonio Valencia, a primit premiul pentru cel mai frumos gol al lunii septembrie, pentru reuşita sa din voleu în meciul cu Everton (1-0) din 17 septembrie.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT