• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (ACUM, DigiSport 2) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

VIDEO Stoke - Liverpool 0-1. Echipa pregătită de Jurgen Klopp e cu un pas în finala Cupei Ligii după victoria obținută pe Britannia Stadium, dar antrenorul cormoranilor s-a declarat mulțumit doar pe jumătate la finalul partidei.

Liverpool a mai pierdut doi jucători din cauza accidentărilor și managerul neamț a recunoscut că formația de pe Anfield va fi forțată probabil să efectueze câteva transferuri.

Jurgen Klopp declarase în urmă cu câteva săptămâni că sunt slabe șanse ca Liverpool să facă transferuri în această iarnă, dar, ținând cont de lista lungă de jucători indisponibili, antrenorul venit de la Borussia Dortmund și-a schimbat opinia.

"E un sentiment ciudat. Pe o parte sunt fericit că am câștigat și am jucat bine, dar pe cealaltă parte sunt supărat din cauza celor două accidentări. Nu știu cât de gravă e situația celor doi jucători, însă la prima vedere lucrurile nu arătau bine. Trebuie să luăm în calcul și varianta de a transfera jucători în perioada următoare. Acum două săptămâni aveam trei fundași centrali valizi și eram într-o situație normală să spunem, dar am început sezonul cu 5 apărători centrali și acum nu mai avem niciunul" a declarat Klopp.

Chiar și așa, neamțul e mulțumit de rezultatul înregistrat pe terenul lui Stoke. "Ar fi fost perfect dacă am mai fi marcat unul sau două goluri. În această parte a sezonului e ușor să critici anumite aspecte ale jocului, însă noi trebuie să ne concentrăm și să jucăm cât mai bine. Am fost foarte nervos în urmă cu câteva zile, însă în această seară sunt foarte mândru de echipa mea și de reacția pe care a avut-o în teren" a încheiat Klopp.