• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

Antrenorul lui Liverpool, Jurgen Klopp, a afirmat vineri că Harry Kane (Tottenham), ''unul dintre cei mai buni atacanţi din lume'', este mult mai periculos decât Romelu Lukaku (Manchester United), înaintea de meciul dintre Tottenham şi Liverpool de duminică, din Premier League.

''Kane e mai bun decât Lukaku. Sunt doi atacanţi fantastici. Diferenţa este că Harry este mult mai implicat în joc atunci când nu marchează, însă sunt sigur că Lukaku poate şi el ajunge la acest nivel'', a declarat tehnicianul german, a cărui echipă a reuşit să-l neutralizeze pe Lukaku în etapa precedentă (0-0).

''Noi am reuşit să-l privăm pe Lukaku de baloane şi asta trebuie să fie una dintre soluţii şi pentru a-l neutraliza pe Harry. Însă, dacă eşti prea concentrat pe un singur jucător, atunci Dele Alli apare peste tot şi Eriksen dă pase decisive de peste tot'', a analizat Klopp.

Pentru antrenorul lui Liverpool, creşterea lui Kane, care are deja 15 goluri în 15 meciuri (la club şi cu selecţionata) în acest sezon, i-ar putea face probleme lui Tottenham în viitorul apropiat. Jucătorul englez ar putea fi curtat de un puternic club din Europa, în modul în care FC Barcelona a făcut-o, în van, pentru a-l smulge pe Philippe Coutinho de la Liverpool în această vară.

''Va fi o mare provocare pentru ei în următorii ani, pentru că Harry nu este doar unul din cei mai buni atacanţi din Europa, el este şi unul dintre cei mai buni atacanţi din lume'', a spus Kopp, adăugând că este 100% sigur de afirmaţiile sale.

AGERPRES