• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

Numirea unui nou antrenor la o echipă dă, aproape inevitabil, startul zvonurilor în ceea ce priveşte jucătorii care urmează să fie transferaţi. Nici în cazul sosirii lui Jurgen Klopp la Liverpool lucruile nu stau altfel.

În scurta perioadă petrecută de tehnicianul german pe banca gurpării de pe Anfield au apărut deja mai multe nume de jucători pe care acesta i-ar dori. Pe lista fostului antrenor de la Borussia Dortmund s-ar afla unii dintre foştii săi elevi din Bundesliga - Pierre-Emerick Aubameyang, Marco Reus sau Mats Hummels -, dar şi unul dintre cei mai talentaţi tineri portari din Germania, Timo Horn (22 de ani), de la FC Koln.

Ultimul nume apărut pe lista lui Klopp ar fi cel al lui Cristian Tello, jucător aflat în cel de-al doilea an de împrumut la FC Porto, de la FC Barcelona, scrie site-ul fichajes.net.

Antrenorul de 48 de ani crede că Tello (24 de ani) este un jucător care o poate ajuta pe Liverpool, datorită experienţei sale, iar stilul său de joc se potriveşte filosofiei "cormoranilor".

Rămâne de văzut dacă Liverpool va începe negocierile şi cum vom decurge acestea, în condiţiile în care Tello a declarat în trecut că îşi doreşte un transfer definitiv de la Barcelona, iar conducerea lui FC Porto este foarte mulţumită de jucător şi îşi doreşte ca acesta să continue pe Dragao.

În primul sezon în Portugalia, Tello a marcat 8 goluri în 36 de meciuri în toate competiţiile. În actuala stagiune, spaniolul are un gol în 10 apariţii.