• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Jurgen Klopp, managerul lui Liverpool, ar putea să facă o propunere în cursul acestei ierni pentru atacantul Pierre-Emerick Aubameyang, în ciuda afirmațiilor făcute de fratele gabonezului, care a sugerat altfel. Bild susține că ”Auba” va ajunge în ianuarie pe Anfield și în schimbul lui se vor achita 56 de milioane de euro.

Potrivit presei din Germania, Liverpool se gândește să facă o mutare în privința atacantului gabonez în luna ianuarie, dacă reușeșsc să îl vândă pe Daniel Sturridge. Despre Sturridge s-a vehiculat că urmează să plece de pe Anfield, iar Klopp caută deja un înlocuitor pentru el iar gabonezul în vârsta de 28 de ani este considerat a fi în topul listei. Eventualul transfer pe Anfield din luna ianuarie a fost respins de fratele atacantului, Willy, care a spus pentru Bild: "El vrea doar să câștige și să înscrie multe goluri. Încă se simte complet la Dortmund. Nu vorbim despre o mutare în ianuarie”. Bild are însă o opinie diferită în această privință și sugerează că atacantul va pleca aproape sigur la Liverpool, iar ”cormoranii” vor trebui să plătească în jur de 50 milioane de lire sterline (56 de milioane de euro) pentru atacantul de care au mai fost interesate AC Milan și Chelsea în vara trecută.

Luna trecută, jucătorul a susținut că s-a mulțumit să rămână în Bundesliga, dar nu a exclus un transfer la anul. "Sunt fericit că am rămas aici", a spus el într-un interviu din octombrie. "Cu toate acestea, nu știu ce se va întâmpla la anul".

Jucătorul de 28 de ani a marcat 40 goluri în sezonul trecut.

În acest sezon a marcat de 17 ori în cele 19 meciuri jucate în toate competițiile.

Contractatul său cu Borussia Dortmund este valabil până în 2020.