• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Mario Gotze nu trece prin cea mai bună perioadă a carierei, iar în acest sezon de Bundesliga a bifat doar 7 meciuri, pentru ca în UEFA Champions League să fie utilizat în doar două partide. Măcinat și de accidentări, omul care a adus Cupa Mondială Germaniei, în 2014, este tentat să o părăsească pe Bayern, iar cea mai probabilă destinație a sa pare să fie Liverpool.

Sub comanda lui Jurgen Klopp, Mario Gotze a avut evoluții excelente la Borussia Dortmund, iar acum mijlocașul se gândește să-și relanseze cariera în Anglia, acolo unde antrenează acum germanul.

Nemții de la Bild scriu că viitorul lui Gotze la Bayern este incert. Jucătorul, nemulțumit de faptul că nu a fost folosit prea mult în ultimul timp, așteaptă acum să vadă ce planuri va avea noul antrenor al bavarezilor, Carlo Ancelotti.

"Îl știu bine pe Jurgen Klopp, am lucrat cu el și pot să spun că este un antrenor excelent, cu siguranță. Totul este deschis, vedem ce este de făcut la finalul sezonului. Eu am contract cu Bayern până în 2017, dar aștept să văd ce planuri are clubul cu mine, dar și noul antrenor", a spus Gotze, cu referire la interesul arătat de Liverpool.

37 de milioane de euro i-a oferit Bayern lui Dortmund pentru Gotze, în vara lui 2013

23 de ani este vârsta jucătorului