• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Paul Pogba este protagonistul celui mai mare transfer din istoria fotbalului, iar toate privirile sunt îndreptate către mijlocaşul francez, de la venirea acestuia la Manchester United. Jurgen Klopp l-a caracterizat şi el pe Pogba, despre care a susţinut că seamnănă cu Diego Armando Maradona.

"Toţi l-am văzut pe Paul Pogba. A fost acolo, a fost dincolo, selfie, selfie, 9.000 de selfie-uri, toată vara. Apoi, vine la Manchester United, participă la două antrenamente şi joacă 90 de minute cu Southampton. Te gândeşti, cum e posibil?

Sunt diferiţi. Diego Maradona era diferit. El nu prea se antrena niciodată. Participa la încălzirea dinaintea meciurilor cu şireturile dezlegate. L-am văzut la Stuttgart, într-un meci cu Napoli, când aveam 21 de ani. Rămăsesem cu gura deschisă când l-am văzut la încălzire. Intensitatea era atât de scăzută. Mergea. După care, a făcut spectacol în meci", a spus managerul lui Liverpool, pentru Daily Mail.

VIDEO CU MARADONA LA ÎNCĂLZIRE, ÎNAINTE DE SEMIFINALA DE CUPĂ UEFA CU BAYERN

Englezii îl contrazic însă pe Klopp, chiar dacă consideră că această comparaţie cu Maradona nu este forţată, dacă vorbim de tehnică. Totuşi, pe lângă pozele postate în această vară de francez, acesta a apărut şi în filmuleţe în care lucra la sală, juca baschet şi se pregătea în vacanţa de vară.

Suma de transfer a lui Pogba a depăşit-o pe cea a lui Gareth Bale, cumpărat în 2013 de Real Madrid de la Tottenham pentru 100 de milioane de euro, record până în acest an.

A fost pentru prima oară în ultimii 20 de ani când un club din Anglia a bătut recordul în materie de sume de transfer. Ultimul a fost Newcastle, care a plătit 15 milioane de lire sterline, în 1996, pentru Alan Shearer.