• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

Managerul lui Liverpool este încrezător că Philippe Coutinho nu va întâmpina nici cea mai mică problemă privind reintegrarea în jocul echipei. În același timp, managerul german spune despre fotbalist că nu a căutat să se transfere la o echipă rivală din Premier League și că nu s-a simțit deranjat de interesul arătat de catalani.

Managerul lui Liverpool crede că ar fi fost dificil pentru Philippe Coutinho să revină pe ”Anfield” dacă dorea să se multe la alt club înafară de Barcelona și a dat exemplu rivalilor de la Everton. Odată încheiată această "telenovelă", jucătorul se vede nevoit să continue sub comanda lui Jurgen Klopp, după ce a cerut clubului să negocieze pentru transferul pe care el și l-ar fi dorit pe Camp Nou.

Coutinho a ratat 5 meciuri ale lui Liverpool din cauza unei accidentări la spate, dar la națională a jucat fără probleme și chiar a marcat un gol în victoria cu 2-0 obținută de Brazilia cu Ecuador, în preliminariile sud-americane pentru Cupa Mondială din 2018.

Brazilianul de 25 de ani a fost principala opțiune a Barcelonei, după ce Neymar a plecat la Paris Saint-Germain. Chiar dacă gruparea de pe ”Camp Nou” a făcut o ofertă de 150 de milioane de euro, iar jucătorul i-a anunțat pe cei de la Liverpool că vrea să plece, ”The Reds” au fost de neînduplecat, iar Coutinho a fost nevoit să rămână pe ”Anfield”.

”Nu mă gândesc că vreun fotbalist de-al meu ar putea să se plângă de ceva. Cu mulți dintre ei sunt prieten de mulți ani”, a spus Klopp. ”Vă garantez că dacă vine un club ca Barcelona atunci nimeni nu o să întrebe: ”ești nebun, de ce vrei să mergi acolo?”. Toată lumea are un gram de înțelepciune și credem că este bine, este totuși Barcelona, nu e ca și cum ar fi fost o problemă să plece la Everton. Atunci ar fi fost altfel. Un club minunat, zic eu, dar o situație ciudată. Echipa îl cunoște pe Coutinho destul de bine. El nu a jucat de trei poate patru săptămâni și acum va reveni printre ei. Totul este bine acum”, a spus Jurgen Klopp.