• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Mamadou Sakho, fundaşul internaţional francez al clubului FC Liverpool, a semnat un contract pe patru ani în favoarea lui Crystal Palace, a anunţat, vineri, noul său club la care evolua deja sub formă de împrumut, informează AFP.

"Am adorat provocarea de anul trecut; a fost dificil, dar frumos şi de aceea în această vară mi s-a părut că Palace este cea mai bună alegere", a declarat Sakho, în vârstă de 27 de ani, într-un comunicat publicat pe site-ul lui Crystal Palace. Valoarea transferului se ridică la 26 milioane de lire sterline (28,2 milioane euro), conform presei engleze.

Sakho, care nu s-a mai bucurat de atenţia antrenorului lui Liverpool Juergen Klopp, a petrecut jumătate din sezonul trecut la Palace sub formă de împrumut şi a ajutat clubul din sudul Londrei să se menţină în Premier League.

Sub conducerea olandezului Frank de Boer, care l-a înlocuit pe Sam Allardyce, Crystal Palace a început prost sezonul cu trei înfrângeri în tot atâtea etape.

Sakho a ajuns la Liverpool în septembrie 2013 provenind de la Paris SG şi s-a arătat indispensabil în apărarea centrală a echipei în primul său sezon alături de "cormorani".

AGERPRES