• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Liverpool nu traversează cea mai fericită perioadă, iar managerul Jurgen Klopp continuă să primească veşti proaste. Philippe Coutinho s-a accidentat şi este incert pentru următoarele trei meciuri ale "cormoranilor".

Brazilianul are o problemă la aductori şi în mod cert va rata partida din weekend, cu Huddersfield, de pe Anfield. În acelaşi timp, presa engleză scrie că sunt şanse mici ca mijlocaşul de 25 de ani să poată fi folosit în meciul de Liga Campionilor cu Maribor şi în următoarea etapă de campionat, cu West Ham, în deplasare.

Klopp a evitat să să dea un răspuns clar în privinţa celui mai important jucător al echipei sale. Totuşi, germanul a recunoscut că sud-americanul a forţat pentru a fi pe teren contra lui Tottenham, când Liverpool a pierdut categoric, scor 1-4.

"Nu e nimic clar deocamdată. Săptămâna trecută a avut nişte probleme la spate, înaintea meciului cu Tottenham, dar a făcut tratament şi a putut juca. Săptămâna asta a avut o mică problemă la aductori.

Nu ştim încă dacă va fi apt mâine. Vom lua o decizie azi, după antrenament. Nu s-a pregătit ieri, e adevărat, dar asta e tot. Nu sunt alte noutăţi", a precizat tehnicianul de 50 de ani.

Accidentarea lui Coutinho vine într-un moment dificil pentru Liverpool. "Cormoranii" au o singură victorie în ultimele cinci meciuri în toate competiţiile şi sunt deja la 12 puncte în urma liderului Manchester City în Premier League.

După o vară agitată, în care s-a vorbit insistent despre o posibilă plecare a sa la FC Barcelona, Coutinho a rămas un jucător fundamental pentru echipa lui Klopp. În opt partide în toate competiţiile, a marcat 4 goluri şi a oferit 3 pase decisive.