• Liga 1, play-out, etapa a 13-a: CSM Iaşi-Voluntari (miercuri, 31.05, ora 21:00)
  • Handbal masculin - Champions League Final 4: Veszprem - PSG (Digi Sport 1, sâmbătă, 03.06, ora 16:15) şi Vardar - Barcelona (DigiSport 1, sâmbătă, 03.06, ora 19:00)

Liverpool a învins-o cu 2-0 pe codașa Sunderland, prin două goluri marcate în ultimul sfert de oră, de Origi și Milner, ultimul din penalty. Jurgen Klopp a obținut trei puncte mari în lupta pentru titlu, dar germanul nu s-a putut bucura după victoria echipei sale.

În prima repriză, brazilianul Coutinho a suferit o accidentare gravă și este de așteptat să lipsească o perioadă lungă de pe teren. Jucătorul de 24 de ani s-a lovit la glezna dreaptă după un duel cu Ndong, imaginile surprinse cu piciorul lui Coutinho arătând clar gravitatea accidentării.

De altfel, mijlocașul lui Liverpool, care a urlat de durere, a ieșit pe targă în afara terenului, cu piciorul imobilizat. Coutinho a fost schimbat cu Origi, omul care avea să deschidă scorul pentru Liverpool.

Accidentarea lui Coutinho a venit într-un moment foarte bun al brazilianului. Acesta a reușit 5 goluri și 6 assist-uri în această ediție de Premier League.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT