• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Liverpool a obţinut doar o remiză pe teren propriu cu West Ham, scor 0-0, în turul 4 al Cupei Angliei, astfel că cele două echipe se vor întâlni din nou pe 9 februarie, pentru a decide cine o va înfrunta pe Blackburn Rovers în optimile de finală.

Deşi se confruntă cu mari probleme de lot şi are un program aglomerat - în condiţiile în care Liverpool a avut nevoie de rejucare şi în turul precedent al Cupei, împotriva lui Exeter -, antrenorul "cormoranilor", Jurgen Klopp, susţine că soluţia nu o reprezintă cumpărarea de jucători în ultima zi a perioadei de transferuri.

Când a fost întrebat dacă situaţia actuală va determina clubul să achiziţioneze câţiva jucători luni, în ultima zi de mercato, tehnicianul de 48 de ani a răspuns în glumă: "Da, vom cumpăra o echipă doar pentru rejucare".

"Vom lua 10 sau 11 jucători pentru a juca împotriva lui West Ham şi apoi îi vom trimite înapoi. Poate putem să găsim câţiva jucători cărora să le convină această situaţie.

Nu cred că un meci în plus trebuie să devină un motiv pentru a face transferuri. Important e că i-am putut odihni pe cei care au jucat împotriva lui Stoke şi astfel îi vom avea proaspeţi la meciul cu Leicester", a spus Klopp.

Antrenorul german a glumit şi pe seama programului încărcat.

"Nu ştiu unde vor găsi un loc pentru rejucare. Poate în dimineaţa unei zile în care trebuie să jucăm după-amiază. În plus, avem şi un alt meci cu Everton pentru care trebuie să se facă loc. Aceasta este situaţia, nu trebuie să ne plângem. Să sperăm că unii dintre jucători vor reveni după accidentări", a precizat fostul tehnician al Borussiei Dortmund.