• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Mabel Arnold este cu siguranță cel mai în vârstă fan al lui West Ham United, formație eliminată în ultimii doi ani de Astra în preliminariile UEFA Europa League. În vârstă de 100 de ani, Mabel continuă să meargă la meciurile "ciocănarilor" și i-a cerut antrenorului Slaven Bilic un cadou special.

"Când o legendă l-a întâlnit pe Slaven" a fost titlul video-ului postat de West Ham United pe contul oficial de Twitter. Imaginile prezintă întâlnirea dintre antrenorul Slaven Bilic și cel mai în vârstă suporter al trupei londoneze.

Mabel Arnold, care a împlinit 100 de ani pe 2 aprilie, i-a cerut lui Bilic ca jucătorii lui West Ham să-i dedice primul gol în meciul cu Middlesbrough, încheiat în cele din urmă 1-1. "Primul este pentru mine. Restul pot fi pentru toți ceilalți, dar primul este pentru mine" i-a transmis Mabel tehnicianului croat.

Mabel este fan înfocat al lui West Ham și a văzut primul meci al "ciocănarilor" pe stadion în 1934. De atunci a asistat la mai bine de 2000 de meciuri și la aniversarea a 100 de ani a primit cadou un tricou din partea jucătorilor londonezilor.

West Ham united nu trece printr-o perioadă foarte bună în acest moment. Eliminată în play-off-ul UEFA Europa League de Astra, echipa londoneză se află în acest moment pe loc retrogradabil în Premier League. Trupa lui Bilic are doar 4 puncte după primele 7 partide.