• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Cea mai amuzantă fază a începutului de sezon vine din Premier League, acolo unde în weekend Harry Arter, de la Bournemouth, l-a păcălit ca în curtea şcolii pe Chalobah (Watford).

Mijlocaşul echipei care îl doreşte pe Alibec este protagonistul unui episod inedit, după ce în etapa a doua din campionatul Angliei a picat în plasa unui adversar. Concret, la o centrare foarte bună din partea dreaptă, tânărul jucător al lui Watford a avut ocazia să tragă din interiorul careului, nemarcat, spre poarta lui Begovic. "Lasă-mi-o mie!", s-a auzit din spate un strigăt, anunţă media engleză, iar Chalobah a renunţat să mai reia, convins că un coechipier se află într-o poziţie mult mai bună şi va înscrie cu siguranţă.

Doar că cel care a apelat la acest şiretlic a fost Harry Arter, mijlocaş la Bournemouth. Când a văzut că a fost păcălit, Chalobah s-a enervat teribil şi i-a reproşat oponentului că nu a procedat deloc corect.

Din fericire pentru fostul jucător al lui Chelsea faza nu a contat în economia meciului. Watford a prestat un joc solid, impunându-se cu 2-0.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA IMAGINILE ÎN CARE ARTER L-A PĂCĂLIT PE CHALOBAH