• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

"Cormoranii" au ajuns la un acord de 43,5 milioane euro cu Arsenal Londra pentru serviciile internaţionalului englez Alex Oxlade-Chamberlain, dar Thierry Henry spune că nu știe care este exact atuul fotbalistului în vârstă de 24 ani. Fostul internațional francez spune că l-a urmărit de mult timp pe ”Ox” dar că nu știe exact la ce este bun acesta.

Henry crede că Oxlade-Chamberlain nu s-a simțit atât de apreciat pe ”Emirates” dar l-a avertizat pe internaționalul englez de faptul că are mai multe de dovedit. Fosta legendă a lui Arsenal a spus că l-a urmărit pe ”Ox” de mai mult timp și că nu știe exact care sunt punctele lui forte.

Cred că el a văzut o oprtunitate în Jurgen Klopp, acela de-al face un jucător mai bun. Klopp poate vedea că jucatorii îl iubesc, că le place să joace pentru el. Dar Ox nu avea așa ceva la Arsenal? Vorbește despre manager, zice că e minunat, că e uimitor. Vorbește despre lucrurile pe care nu le-a avut la Arsenal, se pare. Trebuie să pună și el ceva pe masă. L-am urmărit de foarte mult timp și încă nu știu la ce e bun”, a spus Thierry Henry despre Oxlade-Chamberlain.

Transferul lui ”Ox” e al treilea cel mai scump din istoria lui Liverpool. Zilele trecute, Klopp l-a achiziţionat pentru 48 de milioane de euro pe Naby Keita. Jucătorul din Guinea va sosi însă pe Anfield abia din vara viitoare. Până acum, cel mai scump fotbalist achiziţionat de Liverpool a fost Christian Benteke. În 2015, trupa de pe Anfield plătea 46,5 milioane de euro lui Aston Villa pentru belgian.