• Turneul WTA de la Eastbourne: Halep - Pironkova (întreruptă din cauza ploii, partida se reia joi, după ora 14:00, în direct pe Digi Sport 2)
  • Campionatul European: finala Germania - Spania se joacă vineri, 30 iunie, pe Digi Sport 1, de la ora 21:45

Liverpool o întâlnește vineri seara pe Exeter, în Cupa Angliei, însă Jurgen Klopp pare cu gândul mai mult la Premier League, acolo unde așteaptă marile derby-uri cu Arsenal și Manchester United. Cu probleme mari de lot, tehnicianul german își asumă un risc serios vineri seara, chiar dacă va întâlni o echipă de liga a patra, aflată pe locul 16.

Cu riscul unei eliminări din competiție, Klopp are de gând să folosească mulți jucători tineri pe terenul lui Exeter, având în vedere programul încărcat și faptul că Liverpool este acum la un pas și de finala Cupei Ligii Angliei, după ce a învins-o în deplasare pe Stoke City, scor 1-0, în prima manșă a semifinalelor competiției.

"Echipa care va intra pe teren își va dori 100% victoria, însă este adevărat că nu voi trimite pe teren o formație care a jucat împreună de prea multe ori", a fost sincer fostul antrenor al Borussiei Dortmund.

Programul turului 3 din Cupa Angliei: