• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

UPDATE 16:25: Conform ultimelor informaţii venite din Anglia, Liverpool ar fi respins cererea de transfer înaintată de Coutinho.


Dacă acum câteva ore șansele ca Philippe Coutinho să ajungă în această vară la Barcelona erau aproape nule, situația s-a schimbat la 180 de grade. Brazilianul le-ar fi înmânat oficialilor lui Liverpool o cerere prin care solicită să fie pus pe lista de transferuri.

"Ne dorim să clarificăm poziția noastră cu privire la un posibil transfer al lui Philippe Coutinho.Decizia definitivă a clubului este aceea că nicio ofertă pentru Philippe nu va fi luată în considerare și el va rămâne la Liverpool în momentul în care fereastra de transferuri din această vară se va închide" a fost comunicatul postat de cormorani în această dimineață și părea că fanii formației de pe Anfield pot sta liniștiți.

Sky Sports susține însă că situața s-a schimbat drastic. La doar câteva ore după ce Liverpool a făcut anunțul, brazilianul a transmis oficialilor formației engleze printr-o cerere că vrea să fie pus pe lista de transferuri.

Situația însă nu este foarte clară în acest moment. Mai mulți jurnaliști din Anglia scriu că Liverpool a negat informația publicată de Sky Sports, dar există și voci care confirmă informația publicată în urmă cu câteva minute.

Coutinho este principala țintă a Barcelonei în acest moment, după ce clubul de pe Camp Nou s-a despărțit de Neymar în schimbul a 222 de milioane de euro.

Catalanii ar fi făcut deja două oferte pentru jucătorul sud-american, ultima în valoare de 100 de milioane de euro. Ambele au fost însă respinse de Liverpool, care a explicat clar că nu vrea să se despartă de Coutinho.