• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (ACUM, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Fundaşul echipei Manchester City, Aleksandar Kolarov, este foarte aproape de a părăsi echipa engleză pentru a se alătura celor de la AS Roma. Anunțul a fost făcut chiar de managerul echipei, Pep Guardiola.

Kolarov, în vârstă de 31 de ani, a jucat pentru Lazio, în perioada 2007-2010, înainte de a trece la Manchester City, unde a câştigat, în șapte ani, de două ori campionatul Angliei şi o dată FA Cup. Guardiola a apreciat că transferul internaţionalului sârb în Serie A Tim este cea mai bună decizie pentru toţi cei implicaţi. ”Kolarov m-a ajutat foarte mult în sezonul trecut, dar are acum şansa să se întoarcă la Roma, unde a mai fost, m-a anunţat, am discutat cu el şi m-a rugat să-l las să plece. Dacă el vrea să plece, mie nu îmi place să lucrez cu jucători care nu vor să mai stea la echipă. Îi doresc mult succes”, a spus Guardiola.

Contractul sârbului în vârstă de 31 de ani cu Manchester City expiră în 2018 și conform site-ului de specialitate transfermarkt.de cota lui este de 10 milioane de euro. În schimbul său, Manchester City ar urma să încaseze suma de 6,3 milioane de lire sterline (7 milioane de euro).

Aleksandar Kolarov la Manchester City: 

Apariții: 247
Goluri: 21
Assisturi: 37