• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Începutul de sezon al lui Jose Mourinho la Manchester United este departe de a fi unul ideal și în primele 10 etape are un parcurs chiar mai slab decât David Moyes, în urmă cu 3 ani. Din cauza startului ratat, englezii au ironizat și ultimul contract de sponsorizare al clubului.

United a semnat un acord pentru 5 ani cu Mlily, o companie care produce și distribuie saltele și perne. Imediat, au apărut aluzii cu privire la jocul plictisitor, care îmbie la somn, prestat sub comanda lui Mourinho.

"La Man. United s-a anunțat parteneriatul cu o companie de saltele și perne. La numai două săptămâni de la egalul sforăitor de pe Anfield", a scris un jurnalist sportiv din Londra.

"Pun pariu că e treaba cuiva de la Manchester United să citească o enciclopedie sau un dicționar și să identifice obiecte pentru parteneriate oficiale", a scris pe Twitter și un ziarist de la FourFourTwo.

"Luați o pernă, joacă Manchester United", a fost înțepătura unui fan al lui Liverpool.

După 10 etape, Manchester United are 15 puncte. Prin comparație, în urmă cu 3 sezoane, când antrenor era David Moyes, avea 17 puncte și era considerat cel mai slab start de sezon al "diavolilor" din ultimii 24 de ani.

În campionat nu a mai dat gol de 3 meciuri, iar Zlatan Ibrahimovic are, la rândul său, o perioadă nefastă. Nu a mai înscris în campionat de pe 10 septembrie, iar de atunci a adunat 42 de șuturi fără gol marcat. Mai mult, Jose Mourinho riscă o suspendare drastică, după ce a fost trimis în tribune în urma unui conflict cu arbitrul Clattenburg.