• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Manchester United a impresionat la debutul în noul sezon, impunându-se cu 4-0 în disputa cu West Ham, de pe Old Trafford. Eroul serii a fost Romelu Lukaku, autor al unei duble în prima partidă oficială pentru "diavoli".

Cumpărat de la Everton pentru suma impresionantă de 75 de milioane de lire, atacantul belgian de 24 de ani se anunţă a fi golgheterul de care avea atât de multă nevoie trupa lui Mourinho.

Împotriva unei echipe care s-a întărit serios în această vară - West Ham i-a adus pe Joe Hart, Arnautovic şi Chicarito -, Lukaku şi-a justificat supranumele de "naş al ciocănarilor". El marcase de 10 ori anterior contra echipei londoneze, care era de departe "victima preferată".

"Când evoluezi pentru Manchester United, toată lumea are o sarcină precisă. Toţi am făcut un meci excelent azi şi sunt foarte fericit de jocul nostru. E promiţător acest start", a spus vârful la final.

Celelalte goluri ale echipei lui Mourinho au purtat semnătura lui Martial şi Pogba, iar senzaţia generală a fost că "diavolii" puteau să mai înscrie. Nu mai puţin de 22 de ocazii şi-au creat gazdele, Lukaku ratând câteva dintre ele.

Belgianul a ajuns la o performanţă impresionantă odată cu dubla din această seară. El a înscris la debutul în campionat pentru 4 echipe diferite: Anderlecht, WBA, Everton şi United.

Reuşitele atacantului lui United vin să întărească flerul avut de echipele din Premier League în această perioadă de mercato. Lacazette (Arsenal), Salah (Liverpool), Morata (Chelsea) şi Rooney (Everton) au marcat şi ei la primul meci oficial din noua stagiune.