• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Manchester United a învins-o pe Tottenham cu 1-0 în derby-ul etapei a zecea din Premier League, disputat pe Old Trafford.

Singurul gol al partidei a fost marcat în minutul 81 de Anthony Martial, care intrase în minutul 70, în locul lui Marcus Rashford.

"Diavolii" au ajuns astfel la zece goluri marcate în ultimele zece minute în acest campionat, 43 % din numărul total al reuşitelor din Premier League.

Cei de la Spurs nu s-au putut baza însă pe golgheterul echipei şi al campionatului, Harry Kane, nerefăcut în urma unei accidentări.

Manchester United şi-a consolidat locul 2 în Premier League, cu 23 de puncte. Liderul Manchester City e la cinci puncte în faţă, după victoria cu 3-2 de pe terenul lui West Bromwich.

Tottenham se va menţine pe locul 3, cu 20 de puncte, indiferent de celelalte rezultate ale etapei.

United n-a primit gol în niciunul din cele cinci meciuri din acest campionat disputate pe Old Trafford, performanţă realizată ultima oară în 2007.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT