• Tenis: Turneul Campioanelor: Elina Svitolina - Caroline Wozniacki (16:30), ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Jose Mourinho este "încrezător" că va fi instalat în viitorul apropiat ca manager la clubul englez Manchester United, în locul olandezului Louis van Gaal, scrie cotidianul The Times.

Potrivit sursei mai sus amintite, conducerea clubului din Manchester a demarat deja negocieri secrete cu antrenorul portughez, rămas fără contract după ce a fost demis pe 17 decembrie 2015 de la Chelsea, pentru aducerea sa pe Old Trafford în vara acestui an.

Schimbarea ar putea să fie făcută mai devreme dacă rezultatele clubului englez nu se îmbunătăţesc. United a pierdut, scor 0-1, ultimul meci din Premier League, pe propriul teren, în faţa lui Southampton, echipă la care românul Florin Gardoş nu a mai evoluat din iulie 2015.

Informaţia vine la o zi după ce media britanică a anunţat că Mourinho (52 de ani) a trimis conducerii lui Manchester United o scrisoare întinsă pe şase pagini în care explica viziunea sa asupra viitorului clubului şi îşi exprima dorinţa de a antrena echipa care a câştigat de 20 de ori titlul în Anglia. Impresarul portughezului, Jorge Mendes, a negat, însă: "Nu-i poate trece nimănui prin cap că Jose (n.red. - Mourinho) scrie scrisori unor cluburi, rugându-le să-i ofere un job. Este ridicol".

Poziţia lui Louis van Gaal s-a deteriorat din cauza rezultatelor slabe din acest sezon. "Sunt foarte dezamăgit că nu mă ridic la nivelul aşteptărilor fanilor", a declarat antrenorul olandez în vârstă de 64 de ani. Manchester United ocupă locul 5 în clasamentul din Premier League, după 23 de etape, şi este despărţită de 10 puncte de liderul Leicester.