• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

VIDEO Manchester United - Manchester City 1-0. După ce și-a eliminat marea rivală din Cupa Ligii Angliei, Manchester United a postat din nou poza de grup, pentru a le reaminti concitadinilor că "orașul este roșu".

Înțepătura este clar îndreptată către Manchester City, dar lucrurile nu se opresc aici. Din fotografie lipsește trofeul Cupei Angliei, cucerit în luna mai, căruia i-a luat locul Supercupa Angliei, primul trofeu cucerit cu Mourinho antrenor. De asemenea, din grup nu face parte Bastian Schweinsteiger, mijlocașul german pe care tehnicianul portughez nu s-a bazat deloc, de când a ajuns pe Old Trafford.

În lunile precedente, Mourinho nu l-a inclus pe Schweinsteiger (32 de ani) în lotul pentru Europa League și campionul mondial din 2014 nici nu a fost vreodată autorizat să se antreneze cu prima echipă după ultima schimbare de antrenor.

În afara germanului, niciun alt fotbalist de la United nu pare să aibă de suferit după venirea lui Mourinho. Mai mult, eliminarea lui City din Cupa Ligii Angliei a fost decisă de golul marcat de Juan Mata, fotbalist ajuns la "diavoli" după ce portughezul l-a îndepărtat de la Chelsea, pe când antrena pe Stamford Bridge.

CLICK AICI PENTRU PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

VIDEO Man. United - Man. City 1-0