• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Manchester City ar putea deveni ultimul club interesat de transferul lui Kylian Mbappe. Potrivit Goal.com, clubul din Premier League ar putea intra în cursa pentru atacantul lui AS Monaco, în cazul în care îl va rata pe Alexis Sanchez de la Arsenal, principala țintă a lui Pep Guradiola, în această vară.

Conform Metro, chilianul s-a înțeles deja cu Paris Saint-Germain, după ce, în această săptămână, a avut o întâlnire în capitala Franței cu Antero Henrique, noul director sportiv al vicecampioanei din Ligue 1.

În ciuda faptului că Arsene Wenger a spus că toate aceste informații sunt de fapt invenții ale presei, Alexis ar fi acceptat să semneze un contract pe patru sezoane cu parizienii și va încasa un salariu lunar de 275.000 de lire sterline pe săptămână (aproximativ 14,5 milioane de euro pe an).

În ceea ce privește suma de transfer, britanicii de la Metro notează că cei de la PSG sunt încrezători că Arsenal va accepta oferta de 40 de milioane de euro.

Dacă toate aceste informații vor fi confirmate, Alexis Sanchez va fi al doilea jucător după Dani Alves pe care PSG i-l suflă lui Manchester City, în această vară.

În cazul lui Mbappe, Guardiola e hotărât să mai transfere cel puțin încă un jucător de atac de mare valoare, asta deși a cheltuit deja aproximativ 200 de milioane de lire sterline (223 de milioane de euro) în această vară.

Atacantul de 18 ani al lui AS Monaco ar putea fi însă mult mai costisitor decât cel al lui Alexis Sanchez, având în vedere că clubul din Principat solicită peste 100 de milioane de euro, iar presa spaniolă a scris că Real Madrid va fi nevoită să achite aproximativ 190 de milioane de euro pentru a-l aduce pe Santiago Bernabeu.

PROGRAMUL TRANSMISIUNILOR DIGI SPORT