• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Manchester City cheltuieşte foarte mult şi în această vară pentru transferuri, cu scopul de a-i asigura lui Pep Guardiola echipa cu care să câştige titlul în Premier League şi să se lupte pentru triumful în Liga Campionilor.

Şeicii de la Manchester City au investit cel mai mult din fotbalul mondial pentru achiziţiile din această vară. Au plătit deja 241 de milioane de euro pentru cele şase transferuri ale verii, ultimul dintre ele prezentat chiar astăzi: Benjamin Mendy, cumpărat de la Monaco pentru 57 de milioane de euro.

Ederson Moraes, adus de la Benfica pentru 40 de milioane de euro, Bernardo Silva, cumpărat de la Monaco în schimbul a 50 de milioane de euro, Kyle Walker, transferat de la Tottenham pentru 51,5 milioane de euro, Danilo, adus de la Real Madrid pentru 30 milioane de euro, şi Douglas Luiz, cumpărat de la Vasco Da Gama cu 12,5 milioane de euro, dar împrumutat în Spania, la Girona, sunt celelalte achiziţii ale "cetăţenilor" din această vară.

Manchester City a investit şi în ultimii ani sume importante pentru transferuri: 176 de milioane de euro în 2016 şi 231 de milioane de euro în 2015.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT