• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor: Dimitrov - Goffin (20:00, Digi Sport 2)

Manchester United a reușit să-l aducă pe Arnau Puigmal, un internațional spaniol în vârstă de doar 16 ani de la Espanyol Barcelona. Fotbalistul a anunțat prin intermediul unei rețele de socializare că va evolua pentru ”diavoli”.

Fotbalistul în vârstă de doar 16 ani i-a impresionat pe scouterii de pe ”Old Trafford” veniți special să-l urmărească în timpul mai multor meciuri de pregătire din această vară. Manchester United a finalizat transferul lui Arnau Puigmal de la Espanyol, iar internaționalul spaniol a anunțat tranzacția pe Instagram. Puigmal a semnat contractul cu gruparea de pe ”Old Trafford” încă din cursul lunii iulie, dar transferul său a fost blocat din cauza Federației Spaniole care a întârziat să-i elibereze cartea verde.

Și în timp ce United nu a confirmat acordul, fotbalistul a găsit să împărtășească în social media o fotografie în care apare alături de legenda clubului Andy Cole și noul său antrenor Kieran McKenna. ”Sunt foarte fericit și foarte mândru să vă anunț că sunt noul jucător al lui Manchester United, este un vis devenit realitate. E timpul să ne punem pe treabă, Hai United”, a fost mesajul tânărului fotbalist.

Puigmal, care ocupă postul de mijlocaș central, a fost numit cel mai valoros jucător de la ultimul turneu al Cupei Internaționale Mediteranene, un turneu în care a concurat acum mai mulți ani și Lionel Messi, starul Barcelonei.

La echipa de tineret a ”diavolilor” au mai ajuns de asemenea Aliou Traore de la Paris Saint-Germain și Di Shon Bernard de la Chelsea în această vară.