• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (ACUM, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Jose Mourinho s-a arătat încrezător că ultimele două achiziţii aşteptate la Manchester United se vor finaliza în acest mercato de vară, aşa cum au promis conducătorii clubului de fotbal din Premier League, relatează AFP.

''Îmi plac jucătorii mei, îmi place grupul şi sunt calm", a declarat Mourinho la conferinţa de presă dinaintea meciului cu FC Barcelona de la Landover (Maryland), ultimul din SUA. "Aştept veşti bune. Ed Woodward (directorul general al lui United - n.r.) este la butoane. A făcut posibile venirile lui Lindelof şi Lukaku şi ştie că vreau încă doi jucători. El ştie şi că sunt înţelegător şi conştient de situaţia de pe piaţă. Dacă până la urmă va veni doar unul dintre cei doi jucăori, voi accepta''.

United i-a cumpărat pe fundaşul suedez Victor Lindelof (Benfica Lisabona) pentru 35 milioane euro şi pe atacantul belgian Romelu Lukaku (Everton) pentru circa 85 milioane euro, record de transfer între două cuburi engleze. Tehnicianul portughez, care a ocupat locul 6 în primul său sezon cu United, doreşte încă un mijlocaş şi un atacant.

Mourinho a criticat asprimea suspendării fundaşului ivorian Eric Bailly (trei meciuri), după eliminarea sa din returul semifinalelor Europa League:

''Este prea dură. A plătit deja că a ratat finala Europa League şi la startul unui sezon nou ar trebui contorul pornit de la zero''. Bailly va fi suspendat şi pentru meciul cu Real Madrid din Supercupa Europei, programat p 8 august la Skopje, în Macedonia.

AGERPRES