• 1. Primul derby al României din 2017 se joacă de Mărțișor, pe Digi Sport 1. Steaua - Dinamo e miercuri, 1 martie, de la ora 20:00
  • 2. Juventus și Napoli se duelează pentru un loc în finala Cupei Italiei. Turul semifinalelor se dispută marți, 28 februarie, de la ora 21:45, pe Digi Sport 2

Louis Van Gaal vrea cu orice preț să aducă o extremă la Manchester United și e gata să facă o ofertă enormă pentru Alexis Sanchez. De starul lui Arsenal se interesează și Real Madrid, care l-a identificat pe chilian ca posibil înlocuitor pentru Cristiano Ronaldo. Sanchez costă o avere.

Conform Don Balon, United e gata să ofere aproximativ 53 de milioane de lire sterline pentru a-l aduce pe Sanchez de pe Emirates. Asta chiar dacă Arsene Wenger nu e dispus să-și vândă talismanul. Există însă un precedent, Robin Van Persie plecând de la Arsenal la United, în 2012.

În același timp, Real îl vede pe Alexis ca posibil înlocuitor al lui Cristiano Ronaldo, despre care se scrie tot mai insistent că va pleca de pe Bernabeu la finalul sezonului. Chiar dacă sud-americanul nu înscrie la fel de mult ca CR7, spaniolii cred că e un superstar și jocul său poate fi mai mult decât util echipei lui Rafa Benitez.

2018 este anul în care expiră contractul lui Alexis Sanchez cu Arsenal