• 1. Primul derby al României din 2017 se joacă de Mărțișor, pe Digi Sport 1. Steaua - Dinamo e miercuri, 1 martie, de la ora 20:00
  • 2. Juventus și Napoli se duelează pentru un loc în finala Cupei Italiei. Turul semifinalelor se dispută marți, 28 februarie, de la ora 21:45, pe Digi Sport 2

Pierre-Emerick Aubameyang are un sezon remarcabil și conduce clasamentul golgheterilor din Bundesliga la finalul turului, cu 18 reușite în 17 etape. Arsenal a făcut o ofertă oficială pentru Aubameyang, dar gabonezul, proaspăt câștigător al titlului de cel mai bun jucător african al anului trecut, nu se gândește la o despărțire de Borussia Dortmund.

"Nu vreau să plec la Arsenal! Eu nu am de gând să o părăsesc pe Borussia prea curând", a fost mesajul direct al lui Aubameyang.

Jurnalistul spaniol Kike Marin, de la El Confidencial, cel care a anunțat și transferul lui Alexis Sanchez de la Barcelona la Arsenal, susține că englezii ar fi făcut o ofertă de 60 de milioane de euro pentru starul Borussiei Dortmund.

43 de goluri a înscris Aubameyang pentru Dortmund și Gabon, în 2015

27 de goluri în 27 de meciuri a reușit gabonezul în tricoul Borussiei, în acest sezon