• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

VIDEO AC Milan - Fiorentina 2-0. Mario Balotelli nu a prins decât ultimele 5 minute ale mecilui câștigat de echipa sa în fața formației a cărei poartă o apără românul Ciprian Tătărușanu. Cu toate astea, atacantul italian a fost subiectul glumelor pe rețele de socializare.

Duminică s-a jucat derby-ul dintre Liverpool și Manchester United, iar vârful italian a ținut să le trimită un mesaj de încurajare fotbaliștilor pregătiți de Jurgen Klopp. Deși intențiile sale au fost dintre cele mai bune, Super Mario a ajuns ținta ironiilor pe rețelele de socializare.

"Mult noroc foștilor mei colegi....Hai Liverpool, sper să-i distrugeți azi" a scris Balotelli pe contul său de Twitter, numai că italianul a uitat un aspect destul de important: este în continuare jucătorul lui Liverpool și e imprumutat la Milan doar până în vară. Există însă și posibilitatea ca italianul să știe deja că nu va reveni în Anglia, caz în care a dezvăluit o informație extrem de interesantă.

Împrumutat de Liverpool în Italia, Balotelli nu a apucat să joace prea multe meciuri pentru AC Milan din cauza accidentărilor. Vârful care a mai trecut în carieră pe la Inter și Manchester City are doar un singur gol în Serie A.