• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Eden Hazard se simte excelent la naționala Belgiei, unde a marcat în ambele meciuri din preliminariile CM 2018, cu Gibraltar (6-0) și Bosnia (4-0). Mijlocașul este un număr 10 veritabil pentru belgieni și vrea să îndeplinească același rol și la Chelsea.

Sub comanda lui Antonio Conte, Hazard evoluează în banda stângă, poziție unde nu se simte tocmai bine. Cotidianul L'Equipe scrie azi că fotbalistul francez este frustrat la Chelsea.

"Vreau să joc mijlocaş central, vreau să fiu în poziţia de număr 10. Acolo am mai multă libertate. La naţionala Belgiei, avem extreme de mare viteză şi care crează spaţii, iar eu sunt folosit în centru.

Nu ştiu dacă pot da ce am mai bun în poziţia în care sunt folosit la Chelsea. Antrenorul mă pune în partea stângă, fac tot ce pot mai bine, dar îmi doresc să joc în poziţia de număr 10", a spus Hazard.

În ultimul meci al lui Chelsea din campionat (2-0 cu Hull City), Conte a mizat pe un sistem 3-4-3, iar Hazard a evoluat în banda stângă a atacului, din care au mai făcut parte Diego Costa și Willian.

Eden Hazard, în vârstă de 25 de ani, a marcat două goluri în primele şapte etape din actualul sezon de Premier League.