• Handbal feminin, Champions League: NFH - CSM București (duminică, ora 17:50, Digi Sport 2)
  • Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, luni, de la 14:30

Atacantul suedez Zlatan Ibrahimovic a insistat pe lângă agentul său, Mino Raiola, care îl reprezintă şi pe Paul Pogba, pentru ca mijlocaşul francez să ajungă alături de el la Manchester United.

Informația a fost dezvăluită chiar de Mino Raiola în cotidianul Daily Mail.

"Zlatan mi-a spus: să nu îl transferi pe Pogba în altă parte, altfel îţi rup picioarele", a declarat Raiola.

Internaţionalul francez, intens criticat pentru evoluţiile slabe din debutul sezonului, şi-a demonstrat calităţile în partida câştigată sâmbătă de Manchester United, pe teren propriu, în faţa formaţiei Leicester City, marcând unul dintre golurile victoriei categorice a echipei sale, care s-a impus cu 4-1 în faţa campioanei en titre.

Raiola consideră că Pogba ar trebui să fie folosit pe postul de mijlocaș stânga.

"Pogba trebuie să-şi găsească în continuare locul în echipă. Poziţia mea preferată pentru el este cea de mijlocaş stânga ofensiv. Cu forţa, rezistenţa şi tehnica sa, Pogba ar fi cel mai potrivit în acest rol. Însă Mourinho este cel care ia deciziile", a adăugat impresarul.

Francezul Paul Pogba a devenit cel mai scump fotbalist al planetei, în această vară, după transferul său de la Juventus Torino la Manchester United pentru suma de 105 milioane euro.

În 6 partide a evoluat Pogba pentru Manchester United, în toate competițiile, reușind să marcheze un gol.

AGERPRES