• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Anthony Martial, vedeta franceză pe care celebrul club Manchester United a achiziţionat-o în urmă cu un an şi jumătate de la Monaco (50 de milioane de euro fără bonusuri, 80 cu totul), nu trece deloc printr-o pasă bună. Anul trecut, pe vremea când era cu Samantha Jacquelinet, mama fetiţei pe care o au împreună, puştiul de 19 ani marca nu mai puţin de 17 goluri. Pentru ca acum să fie o umbră a acelui jucător, cu doar două reuşite.

Iar fosta sa parteneră pune forma slabă a lui Anthony pe activitatea sexuală intensă cu noua iubită a acestuia, Melanie Da Cruz, o prezentatoare TV din Franţa. "Nu o interesează altceva în afara banilor lui Anthony", a şuierat Samantha.

În ciuda controverselor care au apărut în ultima vreme legate de acest subiect, Martial a apărut la Gala UNICEF organizată de Man. United cu noua sa cucerire, o femeie într-adevăr foarte frumoasă. A fost prima ieşire oficială a celor doi în cuplu. "Nu este vorba doar despre sex. Noi chiar ne iubim", a declarat Melanie, chestionată de jurnaliştii britanici.La cina organizată pentru strângerea de fonduri chiar stadionul Old Trafford, Mourinho şi-a donat  ceasul în valoare de 18.000 de euro, dar donaţia sa totală a trecut de 33.000 de euro. Pogba, Ibrahimovic, Rooney şi ceilalţi jucători au participat financiar la strângerea unei sume totale de aproape 250.000 de euro.

La Manchester United, nu doar forma lui Martial este una slabă. În campionatul din Anglia echipa are opt puncte mai puţin decât Manchester, City, Arsenal şi Liverpool, echipa aflate pe primul loc, dar departajate de golaveraj. În plus, în Europa League echipa tocmai a pierdut cu Fenerbachce, 1-2 şi riscă să nu treacă de grupe.