• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Jose Mourinho a fost suspendat pentru meciul din sferturile de finală ale Cupei Ligii Angliei cu West Ham (4-1), dar riscă o nouă pedeapsă din partea federaţiei engleze, după ce nu a respectat decizia forului.

"The Special One" nu a vrut să dezvăluie unde a văzut meciul, dar a rescunoscut arogant: "E un secret, dar am păstrat legătura cu banca tehnică pe toată durata meciului", declaraţie oferită pentru BBC, care mai mult ca sigur nu va fi trecută cu vederea de oficialii englezi.

Chiar dacă managerul de 53 de ani a fost interzis doar în zona băncilor, acesta nu avea voie să le transmită asistenţilor sfaturi în timpul meciului. Lusitanul a fost văzut la începutul meciului, când l-a salutat pe Slaven Bilic, managerul oaspeţilor, după care a dispărut în tribună.

Acesta fusese suspendat după ce a șutat nervos într-o sticlă cu apă, după ce a văzut că Paul Pogba a primit un cartonaș galben pentru simulare în minutul 28 al partidei cu West Ham, scor 1-1. Cartonașul i-a atras de la sine suspendarea lui Pogba pentru meciul din Cupa Angliei, tot contra celor de la West Ham.

Portughezul a ”văzut negru în fața ochilor” și a reacționat violent pe margine, astfel că arbitrul Jonathan Moss l-a trimis la vestiare. Cum în aceste condiții nu mai era obligat să stea de vorbă cu jurnaliștii, la conferința de presă a venit unul dintre asistenții săi, Rui Faria

Cu o lună în urmă, Mourinho primise o amendă de 50.000 de lire sterline, pentru comentariile făcute la adresa arbitrului Anthony Taylor, înaintea meciului cu Liverpool.

În octombrie, Mourinho a mai primit două amenzi: una de 16.000 de lire sterline şi cealaltă de doar 8.000 de lire sterline.

CLICK AICI PENTRU PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT