• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Jose Mourinho, antrenorul lui Manchester United, a recunoscut că a fost dificil să-l convingă pe Paul Pogba să semneze cu gruparea de pe Old Trafford, care a plătit 110 milioane euro campioanei Italiei, Juventus Torino, în schimbul internaţionalului francez.

"A fost dificil să-l conving. Au fost numeroase conversaţii la telefon, multe SMS-uri. Cred că a primit dimineaţa un telefon din partea antrenorului unui alt mare club, iar după amiază din partea mea. A fost dificil să-l conving să ne aleagă pe noi în locul acelui mare club", a declarat Mourinho într-un interviu exclusiv acordat site-ului goal.com.

Deşi tehnicianul lusitan nu a numit clubul respectiv, se pare că a fost vorba de Real Madrid, al cărui antrenor, francezul Zinedine Zidane, nu şi-a ascuns niciodată interesul faţă de Pogba.

Rugat să comenteze eşecul suferit recent în campionatul Angliei, în faţa rivalei Manchester City (scor 1-2), Mourinho a precizat că, în ciuda înfrângerii, are "un sentiment pozitiv" după jocul respectiv.

"Roma nu a fost construită într-o singură zi, iar o echipă de fotbal este probabil mai greu de construit decât a fost Roma. Astăzi am sentimentul că jucătorii vor să muncească pentru mine. Ei au acelaşi nivel nivel de ambiţie şi de angajament ca şi mine. Etapă după etapă, din punct de vedere tactic şi mental, simt lucruri bune în raport cu ceea ce au arătat. Aşa că sunt, deci, foarte pozitiv", a spus The Special One.

Antrenorul portughez consideră, totodată că "Liga Campionilor fără Manchester United nu este Liga Campionilor, iar Manchester United fără Liga Campionilor nu este Manchester United''.

"Însă trebuie să fim mai întâi performanţi în Premier League, iar prima etapă o constituie regăsirea respectului de sine, iar aceasta este ceea ce încercăm să facem", a conchis Jose Mourinho.