• Tenis, Thailanda: Simona Halep - Johanna Konta (sâmbătă, ora 13:00, Digi Sport 2) 
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Recuperarea lui Zlatan Ibrahimovic decurge excelent, iar Jose Mourinho a anunțat momentul revenirii starului suedez în echipa lui Manchester United. Numărul 10 de pe Old Trafford va juca din nou un meci oficial în luna decembrie, la derby-ul cu Arsenal.

Ajuns la vârsta de 36 de ani, Zlatan a semnat din nou cu Manchester United, după ce în vară se despărțise de club, în urma accidentării de la genunchi pe care a suferit-o cu Anderlecht, în semifinalele Europa League, care l-a făcut să stea pe bară timp de mai multe luni.

Pe 2 decembrie, lumea fotbalului îl va putea vedea din nou la lucru pe Ibrahimovic, la derby-ul dintre Arsenal și Manchester United, de pe Emirates Stadium, după cum anunță presa britanică, bazându-se pe un anunț făcut de Jose Mourinho.

"Mă simt bine, M-am antrenat în fiecare zi după operația la genunchi, nu am avut vacanță. E o provocare, dar sunt puternic din punct de vedere mental și când mă concentrez pe obiective nimic nu mă poate opri", spunea, recent, Zlatan Ibrahimovic.

"Când voi juca din nou fotbal voi fi mai bun decât înainte", a mai spus starul suedez.