• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Jose Mourinho (54 de ani) a descoperit de ce Romelu Lukaku (24 de ani) nu mai înscrie așa multe goluri cum o făcea sezonul trecut când evolua pentru Everton. Tehnicianul portughez și-a permis o glumă pe seama belgianului, care a marcat până acum 8 goluri în actualul sezon din Premier League.

”Mi-am dat seama, puțin mai greu, dar m-am prins până la urmă, de ce nu mai înscrie Lukaku așa multe goluri. Are nevoie de un contract nou, dar și mai bun cu o firmă care produce ghete, pentru că în acest moment nu mai are nicio astfel de înțelegere cu nimeni. De aceea joacă în ghete negre și nu mai înscrie așa mult.

Romelu are nevoie de niște ghete perfecte, potrivite pentru piciorul său, că să marcheze din nou”, a spus Mourinho, într-o conferință de presă.

Gluma lui ”The Special One” a fost gustată din plin de jurnaliști, care mai apoi au aflat și ce gândește serios antrenorul despre atacantul său.

”Lukaku este un băiat extraordinar, care muncește foarte mult și la antrenamente și în timpul meciurilor, așa că nu am cum să nu fiu mulțumit de el”, a mai spus Mourinho, citat de goal.com.

Într-un final, Mourinho a mai spus că are încredere că Lukaku își va trece de acum mult mai des numele pe lista marcatorilor.

”Adevărat, Romelu are un singur gol în ultimele 11 partide ale noastre, dar sunt convins că va începe iar să marcheze la foc automat”, a conchis Mourinho.

Între 30 septembrie 2017, de la meciul cu Crystal Palace, scor 4-0, și până în prezent, Lukaku a marcat un singur gol, în victoria contra celor de la Newcastle United, scor 4-1. Belgianul nu și-a mai trecut însă numele pe tabelă și în cel mai recent meci al ”diavolilor”, contra celor de la Watford, scor 4-2, partidă disputată marți și în care a evoluat cu niște ghete negre care i-au atras atenția și lui Mourinho.

1 singur gol a marcat Lukaku în cele mai recente 11 partide ale lui United

25 de goluri a marcat Lukaku pentru Everton în sezonul trecut.