• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (ACUM, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Jose Mourinho a vorbit despre viitorul lui Zlatan Ibrahimovic, atacantul suedez care a avut parte de o accidentare teribilă la genunchi, în luna aprilie, în finalul meciului retur cu Anderlecht, din Europa League.

Deși contractul lui Ibra cu Manchester United a expirat în această vară, ”The Special One” a anunțat că există discuții pentru ca atacantul ajuns la 35 de ani să joace pentru ”Diavoli” în partea a doua a sezonului.

”Știm că are probleme în aceste momente, are nevoie de timp pentru a se recupera. Nu e pregătit să joace mâine. Nu este ceva urgent să stabilim viitorul lui.

Nu a fost de ajuns pentru el ce a făcut în sezonul precedent și crede că mai are multe de arătat la un nivel înalt. Avem discuții despre posibilitatea de a rămâne cu noi pentru partea a doua a sezonului”, a spus Mourinho, conform express.co.uk.

De cealaltă parte, Zlatan a postat pe contul personal de Twitter o poză cu medalia primită după câștigarea Europa League, ceea ce poate fi o confirmare a spuselor lui Mourinho. 33 reprezintă numărul de titluri adjudecate de atacant. 

 

Rămâne de văzut dacă Zlatan va reuși să se impună în primul 11 al lui United, în cazul în care varianta lui Mourinho stă în picioare. Venirea lui Romelu Lukaku, pentru 85 de milioane de euro, ar putea să îl transforme pe belgian în titular de drept, chiar dacă l-ar avea concurent pe marele Zlatan.

Astfel, e greu de crezut că Ibrahimovic ar accepta să rămână la United dacă nu ar avea postul de titular asigurat, o variantă cu cei doi în același timp pe teren fiind puțin probabilă.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT