• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Real Madrid a suferit o înfrângere usturătoare miercuri seară, 1-3 pe terenul lui Tottenham, care a aruncat-o într-o criză pe care clubul blanco nu a cunoscut-o în ultimii ani. Fost antrenor pe Santiago Bernabeu, Jose Mourinho nu a scăpat prilejul pentru a-și crea un avantaj de pe urma rezultatului de la Londra.

Fără să menționeze că Harry Kane a fost accidentat în ultima etapă din Premier League, Mourinho a făcut un comentariu menit să crească încrederea pentru jucătorii săi, despre care spune că au mari merite pentru că au scăpat cu poarta imaculată la întâlnirea cu echipa lui Pochettino. Cu 4 zile înaintea meciului de excepție făcut de Tottenham în fața Realului, Manchester United a câștigat cu 1-0 în fața celor de la Spurs.

"Performanțe similare ale unor cluburi sunt magice, sunt exemple de tactică genială și de atitudine extraordinară din partea unor jucători sau echipe. De exemplu, Tottenham a învins-o pe Liverpool cu 4-1, Tottenham a învins-o pe Real Madrid cu 3-1, dar Tottenham nu a înscris cu Manchester United, așa că jucătorii mei au ceva merite", a spus Jose Mourinho, potrivit presei britanice.

În campionatul Angliei, Manchester United este pe locul al doilea, cu 23 de puncte după 10 etape, la 5 puncte în spatele liderului Manchester City și la 3 peste Tottenham.

În La Liga, Real Madrid e pe locul al treilea, cu 20 de puncte după 10 etape, la 8 puncte în spatele liderului Barcelona.

Pentru Real Madrid urmează meciul din La Liga cu Las Palmas, programat duminică, 5 noiembrie, de la ora 21:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2 și LIVE VIDEO&TEXT pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT