• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Jose Mourinho a oferit imaginea zilei în fotbalul mondial. În timpul partidei de la Southampton, portughezul l-a luat în braţe pe al patrulea arbitru, într-o scenă care le-a adus aminte internauţilor de Titanic.

United îşi continuă seria excelentă din Premier League. Pe un teren unde se câştigă greu - St. Mary's Stadium -, "diavolii" au reuşit să se impună cu 1-0, graţie golului lui Lukaku.

Mourinho a fost eliminat pe final de Craig Pawson pentru proteste, însă înainte de acest episod a oferit un instantaneu amuzant: l-a luat în braţe pe al patrulea arbitru, explicându-i probabil că unul dintre fotbaliştii săi a fost faultat.

"Nu poţi în fiecare meci să evoluezi la maximum, astăzi a trebuit să ne luptăm pentru victorie", a spus "Specialul" după confruntarea cu Southampton, pentru ca apoi să abordeze şi problema eliminării: "Craig mi-a zis să merg în tribune şi am respectat decizia lui, m-am conformat. Nu ştiu de ce a hotărât asta".

Imaginea cu Mourinho a devenit virală pe reţelele de socializare